Groep

Thuis in de publieke, politieke en bestuurlijke arena

Bij de Reputatiegroep werken professionals die thuis zijn in de publieke, politieke en bestuurlijke arena. Wij beschikken over kennis van uiteenlopende sectoren, waarin wordt gewerkt op het snijvlak van bedrijfsleven, overheid en samenleving. Daarbij verdiepen we ons graag in de meest uiteenlopende vraagstukken. Of het nu gaat om gezonde zorg, transparante financiële dienstverlening, eerlijk eten, circulaire economie, duurzame mobiliteit, een inclusieve samenleving, een veilige rechtsstaat of toekomstgerichte landbouw.

Ons vak gaat over het leggen en onderhouden van relaties. We beschikken over een groot netwerk, signaleren trends en helpen opdrachtgevers die optimaal te benutten. Daarbij zijn vertrouwen, transparantie en betrokkenheid sleutelwoorden. Onze primaire focus is advies over strategie, proces en ondersteuning bij de uitvoering.

Onze expertise

Dit doen wij vanuit onze expertise op het gebied van communicatie én bestuursadvies en met een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Pragmatisch, professioneel en met plezier. Door leiders te helpen meer betekenis te brengen in de samenleving, geloven wij dat wij de wereld positief kunnen beïnvloeden.

 

We bieden regelmatig stageplaatsen aan voor talentvolle en ambitieuze studenten.