Actualiteit

Jij – als starter?

Wil jij je inzetten voor maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van strategie en communicatie? Hecht je veel waarde aan werkplezier en een gedreven team? Word jij enthousiast van organisaties die het verschil willen maken in de samenleving? Dan is de Reputatiegroep de plek voor jou. 

Meer

Inhousedag Reputatiegroep 14 september

Hou je van afwisseling en dynamiek? Wil jij werken voor bedrijven, overheden én maatschappelijke organisaties? Bezig zijn met complexe maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van strategie en communicatie? 

Meer

Jij – als stagiair?

Vanaf 1 februari 2024 (startdatum flexibel) hebben wij plaats voor meerdere stagiairs die met onze (senior) adviseurs werken aan de vraagstukken van onze klanten. Wij werken met veel verschillende organisaties in de publieke en de private sector: denk aan ministeries en zorginstellingen, maar ook het (grotere) bedrijfsleven.

Meer

Waterschappen moeten zich voorbereiden op stormachtige publieke positie

Vandaag zijn naast de Provinciale Staten ook waterschapsverkiezingen. Een verkiezing van organisaties die vaak in de luwte konden opereren en nu in toenemende mate in de schijnwerpers komen te staan.

Meer

‘Exclusieve’ reputatie van duurzame producten staat brede beweging in de weg

In januari lanceerde HAK op de Biobeurs haar plannen voor een biologische strategie. Het groente- en peulvruchtenmerk wil binnen vijf jaar volledig overstappen op biologisch voor de Nederlandse teelt en heeft daarbij als doel om korte metten te maken met het exclusieve karakter van biologisch. Een mooi streven, want de ‘niche’ reputatie van duurzame producten staat de normalisering ervan in de weg.

Meer

Wees zuinig met het woord crisis

Afgelopen jaar werd het woord crisis zo snel, zo gemakkelijk en zo vaak clichématig gebruikt, dat het begrip is uitgehold.

Meer