Actualiteit

Jij – als Junior Office Manager?

Als Junior Office Manager ben je de spin in het web om ons kantoor ‘draaiend’ te houden. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken en werkt samen met alle collega’s.

Meer

Jij – als adviseur?

Ben jij net zo bestuurlijk sensitief als resultaatgericht? Zit kwaliteit in jouw DNA? Sta je sterk in je schoenen en ben je communicatief vaardig? En word je enthousiast van het inzichtelijk maken van de impact van organisaties in de samenleving? Dan is de Reputatiegroep echt iets voor jou.

Meer

Waterschappen moeten zich voorbereiden op stormachtige publieke positie

Vandaag zijn naast de Provinciale Staten ook waterschapsverkiezingen. Een verkiezing van organisaties die vaak in de luwte konden opereren en nu in toenemende mate in de schijnwerpers komen te staan.

Meer

‘Exclusieve’ reputatie van duurzame producten staat brede beweging in de weg

In januari lanceerde HAK op de Biobeurs haar plannen voor een biologische strategie. Het groente- en peulvruchtenmerk wil binnen vijf jaar volledig overstappen op biologisch voor de Nederlandse teelt en heeft daarbij als doel om korte metten te maken met het exclusieve karakter van biologisch. Een mooi streven, want de ‘niche’ reputatie van duurzame producten staat de normalisering ervan in de weg.

Meer

Wees zuinig met het woord crisis

Afgelopen jaar werd het woord crisis zo snel, zo gemakkelijk en zo vaak clichématig gebruikt, dat het begrip is uitgehold.

Meer