Boekpublicaties

Een groter geheel

Vanaf vandaag beschikbaar en (gratis) te downloaden: ‘Een groter geheel.’ Met vele kleine stappen werd de Reputatiegroep een groter geheel. Opdrachtgevers kregen steeds meer vragen vanuit de samenleving. Directies communicatie gunden ons een kans om medewerkers en de omgeving op een andere manier te betrekken. Download ons verhaal via de link.

Meer

OMDAT HET KAN

In 2020 ging de Decade of Action van start, het decennium waarin de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties gerealiseerd moeten worden. Een mooie aanleiding om op zoek te gaan naar de mensen die in Nederland zo hard werken aan deze doelen: wie zijn deze leiders met een missie? Wat drijft hen en hoe werken zij aan de SDG’s?

Meer

HET NIEUWE CONCURREREN

Vanaf vandaag beschikbaar en (gratis) te downloaden: ‘Het nieuwe concurreren. Een publicatie van onze collega’s Paul Stamsnijder en Ede Steen in samenwerking met Bart van Leeuwen (Nederlandse Vereniging van Banken) over de weg naar een gedeeld perspectief voor branche-, beroeps- en belangenverenigingen. De publicatie is zowel digitaal als hard-copy beschikbaar en via deze pagina aan te vragen.

Meer