Communicatie in tijden van corona

 width=Communicatie in tijden van corona

De coronacrisis houdt de wereld in zijn greep. De roep om goede communicatie klinkt overal. Wat COVID-19 gaat brengen kan niemand voorzien. Ga er vanuit dat de pandemie en de daaruitvolgende maatregelen nog maanden kunnen duren en nog jarenlang impact hebben. Klanten, medewerkers en andere stakeholders zijn kwetsbaar, kritisch en ongerust. Hoe pakt u als team, afdeling of organisatie uw communicatie aan? Niemand heeft invloed op het verloop van deze crisis, maar u heeft wel invloed op hoe u ermee omgaat. Het is cruciaal om juist in deze tijd steun te bieden aan uw stakeholders – want dat is de reden waarom zij u zullen blijven steunen.

 width=

De Reputatiegroep biedt op laagdrempelige wijze support, op basis van de ‘checklist coronavirus’. Samen bepalen we de voor u optimale aanpak per fase: in de alarmfase, de alertfase en tot slot in de afbouwfase:

 width=

De Reputatiegroep werkt met de top van organisaties aan impact in de samenleving. Alle adviseurs en interim-managers hebben ruime ervaring in issue- en crisismanagement, een passie voor kwaliteit en één gemeenschappelijke bedoeling: voor de verbinding. Deze Greenpaper downloaden? Dat kan hier: Communicatie in tijden van corona – Greenpaper Reputatiegroep

Doen wat nodig is

Bel (030) 2312510 of mail: info@reputatiegroep.nl. Voor de juiste hulp op het juiste moment. De digitale deur staat altijd open.

Vertrouwd adviseur van bestuurders, toezichthouders en (communicatie)directeuren in strategische veranderingen en samenwerkingstrajecten.