INTERIM PROFESSIONALS

Tijdelijk versterking nodig?

Interim-manager of adviseur nodig?

Soms heeft een communicatieafdeling tijdelijk versterking nodig. Om een inhaalslag of reorganisatie door te voeren bijvoorbeeld, zodat een nieuwe manager met een schone lei kan beginnen. Of om een specifiek issue de tijd en aandacht te kunnen geven die het verdient. In zo’n geval zoek je een interim-oplossing met mensen die zelf aan het roer hebben gestaan, liefst vol in de wind. Vanuit de Reputatiegroep kunnen we je dan helpen aan een interim communicatiemanager, adviseur of woordvoerder.

Bij een interim-oplossing draait het altijd om de juiste ‘match’. Daarbij gaat het uiteraard om inhoudelijke competenties, maar persoonlijkheid en ‘klik’ met de organisatie zijn minstens zo belangrijk.

De Reputatiegroep heeft een flexibele schil van professionals. Alle adviseurs en managers die via de Reputatiegroep werken, zijn door ons persoonlijk geselecteerd. Mensen die een organisatie snel ‘lezen’ omdat ze een aantoonbare trackrecord hebben in een bepaalde branche of setting. Hierdoor zijn ze snel inzetbaar en kunnen ze maximale toegevoegde waarde leveren.

Neem contact op

Heb je binnenkort een tijdelijke adviseur of manager nodig? Neem dan gerust contact op met Marieke Quant. Graag verkennen we in een vrijblijvend gesprek met welke oplossing we je kunnen helpen.

“We hebben interim-managers die weten hoe het is om vol in de wind te staan”