MENSEN

Onze mensen

De adviseurs van de Reputatiegroep zijn in hun element als zij, samen met opdrachtgevers en hun stakeholders, kunnen werken aan complexe vraagstukken. Elke advies- of onderzoeksvraag vraagt in beginsel om een unieke aanpak. Grip op de materie, wederzijds vertrouwen en een zorgvuldig proces vormen de basis voor het leveren van hoogwaardige bijdragen in onderzoeks- of adviesprocessen.

Voor ieder vraagstuk brengen we de beste mensen samen. Een werkwijze waarbij we uit onze multidisciplinaire groep specialisten jouw eigen ‘dreamteam’ selecteren. Onze adviseurs zijn afkomstig uit diverse sectoren, zoals het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties, de wetenschap en de media. Zij combineren allemaal sectorkennis met vakinhoudelijke expertise. Zo maken wij werk van samenwerking

Werken bij

Heb je interesse om een stage te lopen of te werken bij de Reputatiegroep? Voor stages kun je te rade bij Mirte Beumer. Voor advieswerk kun je bellen of mailen met Paul Stamsnijder. Zij zijn bereikbaar via 030 2312510.

Interim

Tijdelijk versterking nodig? Wij hebben naast adviseurs een poule met ervaren professionals voor interim-opdrachten. Zowel ervaren adviseurs en woordvoerders als door de wol geverfde communicatiemanagers. 

Annemarie Rullens

Jij – als onderzoeker/adviseur?

Gezocht: gedreven en maatschappelijk betrokken starter(s). Heb jij een brede maatschappelijke interesse en ondernemende mentaliteit? Heb je een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen, sterk analytisch vermogen en een vlotte pen? En ben jij er ook van overtuigd dat betrokkenheid bij stakeholders en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen de komende jaren van steeds grotere waarde zal zijn voor organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »
Annemarie Rullens

Vanaf 2030 gebruiken we geen virgin koper meer

Een CEO die in duurzaamheid gelooft, betrokken mensen en meetbare doelstellingen, het is allemaal nodig om het verschil te maken, betoogt Margriet Rouhouf, hoofd strategie bij netbeheerder Tennet. Wij spraken haar over SDG 7: betaalbare en duurzame energie. Lees hier het hele artikel.

Lees verder »
Annemarie Rullens

Jij – als stagiair?

De Reputatiegroep heeft stageplekken voor gemotiveerde studenten. Het gaat om een meewerkstage van minimaal drie maanden, voor minimaal vier dagen per week. Startdatum liefst zo snel mogelijk en in overleg. Het is onze missie om de positieve impact van onze opdrachtgevers te vergroten. Je krijgt de kans om volop mee te draaien in onze activiteiten en wordt daarbij begeleid door de adviseurs en senior-adviseurs.

Lees verder »