MENSEN

Onze mensen

De adviseurs van de Reputatiegroep zijn in hun element als zij, samen met opdrachtgevers en hun stakeholders, kunnen werken aan complexe vraagstukken. Elke advies- of onderzoeksvraag vraagt in beginsel om een unieke aanpak. Grip op de materie, wederzijds vertrouwen en een zorgvuldig proces vormen de basis voor het leveren van hoogwaardige bijdragen in onderzoeks- of adviesprocessen.

Voor ieder vraagstuk brengen we de beste mensen samen. Een werkwijze waarbij we uit onze multidisciplinaire groep specialisten jouw eigen ‘dreamteam’ selecteren. Onze adviseurs zijn afkomstig uit diverse sectoren, zoals het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties, de wetenschap en de media. Zij combineren allemaal sectorkennis met vakinhoudelijke expertise. Zo maken wij werk van samenwerking

Werken bij

Heb je interesse om een stage te lopen of te werken bij de Reputatiegroep? Voor stages kun je te rade bij Mirte Beumer. Voor advieswerk kun je bellen of mailen met Paul Stamsnijder. Zij zijn bereikbaar via 030 2312510.

Interim

Tijdelijk versterking nodig? Wij hebben naast adviseurs een poule met ervaren professionals voor interim-opdrachten. Zowel ervaren adviseurs en woordvoerders als door de wol geverfde communicatiemanagers. 

Annemarie Rullens

Jij – als stagiair?

De Reputatiegroep heeft stageplekken voor gemotiveerde studenten. Het gaat om een meewerkstage van minimaal drie maanden, voor minimaal vier dagen per week. Startdatum liefst zo snel mogelijk en in overleg. Het is onze missie om de positieve impact van onze opdrachtgevers te vergroten. Je krijgt de kans om volop mee te draaien in onze activiteiten en wordt daarbij begeleid door de adviseurs en senior-adviseurs.

Lees verder »
Annemarie Rullens

Het leven onder water krijgt eindelijk de aandacht die het verdient

Oceanen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en zorgen voor grote biodiversiteit. Mede dankzij SDG 14 zijn we steeds actiever bezig met schone, gezonde oceanen. Afgelopen jaren onderzocht professor Seline Trevisanut met haar team de internationale wetgeving rondom oceanen in het ‘Sustainable Ocean’ project. We spraken met haar over het leven onder water. Lees hier het hele interview.

Lees verder »
Annemarie Rullens

Het gesprek is de eerste stap

Armoede: een onderwerp dat onverminderd actueel is en onder een vergrootglas is komen te liggen tijdens de coronacrisis. Want ook in Nederland is armoede dichter bij dan we denken. Met Marjolein Moorman, wethouder Onderwijs, Armoede en Inburgering van de gemeente Amsterdam, spraken wij over de urgentie van het onderwerp en hoe de gemeente Amsterdam zich inzet om haar bewoners te helpen. In alle levensfasen. Lees het hele artikel hier.

Lees verder »