MENSEN

Onze mensen

De adviseurs van de Reputatiegroep zijn in hun element als zij, samen met opdrachtgevers en hun stakeholders, kunnen werken aan complexe vraagstukken. Elke advies- of onderzoeksvraag vraagt in beginsel om een unieke aanpak. Grip op de materie, wederzijds vertrouwen en een zorgvuldig proces vormen de basis voor het leveren van hoogwaardige bijdragen in onderzoeks- of adviesprocessen.

Voor ieder vraagstuk brengen we de beste mensen samen. Een werkwijze waarbij we uit onze multidisciplinaire groep specialisten jouw eigen ‘dreamteam’ selecteren. Onze adviseurs zijn afkomstig uit diverse sectoren, zoals het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties, de wetenschap en de media. Zij combineren allemaal sectorkennis met vakinhoudelijke expertise. Zo maken wij werk van samenwerking

Werken bij

Heb je interesse om een stage te lopen of te werken bij de Reputatiegroep? Voor stages kun je te rade bij Mirte Beumer. Voor advieswerk kun je bellen of mailen met Paul Stamsnijder. Zij zijn bereikbaar via 030 2312510.

Interim

Tijdelijk versterking nodig? Wij hebben naast adviseurs een poule met ervaren professionals voor interim-opdrachten. Zowel ervaren adviseurs en woordvoerders als door de wol geverfde communicatiemanagers. 

Annemarie Rullens

Jij – als adviseur?

Gezocht: gedreven en maatschappelijk betrokken adviseur. De Reputatiegroep komt graag in gesprek met professionals met 3-5 jaar werkervaring die een volgende stap willen zetten in het adviesvak. Heb jij een brede maatschappelijke interesse en ondernemende mentaliteit? Heb je een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen, sterk analytisch vermogen en een vlotte pen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »
Annemarie Rullens

Jij – als starter?

Gezocht: gedreven en maatschappelijk betrokken starter. Heb jij een brede maatschappelijke interesse en ondernemende mentaliteit? Heb je een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen, sterk analytisch vermogen en een vlotte pen? En ben jij er ook van overtuigd dat betrokkenheid bij stakeholders en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen de komende jaren van steeds grotere waarde zal zijn voor organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »
Annemarie Rullens

Jij – als stagiair?

De Reputatiegroep zoekt een stagiair die praktijkervaring wil opdoen op het gebied van strategie- en visieontwikkeling, stakeholdermanagement, issuemanagement en communicatie. Dit doe je voor een breed palet aan opdrachtgevers in de publieke en private sector. Denk aan ministeries, zorginstellingen, het grotere bedrijfsleven, spelers in de energiesector en NGO’s. Ben je gedreven, kritisch en leergierig? Lees dan snel verder.

Lees verder »