MENSEN

Onze mensen

De adviseurs van de Reputatiegroep zijn in hun element als zij, samen met opdrachtgevers en hun stakeholders, kunnen werken aan complexe vraagstukken. Elke advies- of onderzoeksvraag vraagt in beginsel om een unieke aanpak. Grip op de materie, wederzijds vertrouwen en een zorgvuldig proces vormen de basis voor het leveren van hoogwaardige bijdragen in onderzoeks- of adviesprocessen.

Voor ieder vraagstuk brengen we de beste mensen samen. Een werkwijze waarbij we uit onze multidisciplinaire groep specialisten jouw eigen ‘dreamteam’ selecteren. Onze adviseurs zijn afkomstig uit diverse sectoren, zoals het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties, de wetenschap en de media. Zij combineren allemaal sectorkennis met vakinhoudelijke expertise. Zo maken wij werk van samenwerking

Werken bij

Heb je interesse om een stage te lopen of te werken bij de Reputatiegroep? Voor stages kun je te rade bij Mirte Beumer. Voor advieswerk kun je bellen of mailen met Paul Stamsnijder. Zij zijn bereikbaar via 030 2312510.

Interim

Tijdelijk versterking nodig? Wij hebben naast adviseurs een poule met ervaren professionals voor interim-opdrachten. Zowel ervaren adviseurs en woordvoerders als door de wol geverfde communicatiemanagers.