Jij, als stagiair

Stagiair gezocht

Jij – als stagiair?

Gezocht: gedreven en maatschappelijk betrokken stagiair 

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek bij een maatschappelijk adviesbureau? Wil jij aansprekende klanten helpen om hun impact in de samenleving te vergroten? Ben je gedreven, kritisch en leergierig? Lees dan snel verder. 

De Reputatiegroep zoekt een stagiair die praktijkervaring wil opdoen op het gebied van strategie- en visieontwikkeling, stakeholdermanagement, issuemanagement en communicatie. Je werkt ter ondersteuning van onze adviseurs. Je werkzaamheden lopen uiteen van het voorbereiden van werksessies, schrijven van adviesmemo’s en doen van analyses en benchmarks. Dit doe je voor een breed palet aan opdrachtgevers in de publieke en private sector. Denk aan ministeries, zorginstellingen, het grotere bedrijfsleven, spelers in de energiesector en NGO’s. 

We zoeken maatschappelijk geëngageerde studenten, met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en een ondernemende mentaliteit. Je bent in staat te analyseren, verbanden te leggen en kan goed schrijven. Je bent ervan overtuigd dat de betrokkenheid bij stakeholders en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen de komende jaren van steeds grotere waarde is voor organisaties die impact willen maken. Daarnaast ben je een leuke, spontane collega die niet bang is om zijn/haar vinger op te steken en voor de eigen mening uit te komen.

We nodigen nadrukkelijk mensen met een brede studieachtergrond uit om te solliciteren, denk aan sociologie, geschiedenis, politieke wetenschappen, algemene economie, bestuurskunde of bijvoorbeeld talen en cultuur. Een breed perspectief is een vereiste in ons vakgebied.   

Het gaat hier om een voltijds stageplek van minimaal vier maanden. In goed overleg kan dit eventueel flexibel worden ingevuld, bijvoorbeeld in combinatie met een afstudeeronderzoek. Vanzelfsprekend betalen we een marktconforme stage- en reisvergoeding. Na de stage is er de mogelijkheid om door te groeien naar een functie als (startend) adviseur. 

Jouw profiel:

  • Ambitieuze student(e) in eindfase WO-bachelor of WO-master
  • Interesse in nieuws en actualiteiten over o.a. de zorg, financiële dienstverlening en publieke sector
  • Initiatiefrijk, verantwoordelijk en proactief
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een vlotte pen

Wij bieden:

  • Een leerzame, uitdagende stageplaats in een betrokken team
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Goede begeleiding door een van onze adviseurs
  • Een passende stagevergoeding

Interesse?

Stuur dan uiterlijk 8 februari een brief en CV naar info@reputatiegroep.nl

Heb je vragen over de stageplek of over ons bureau? Neem dan contact op met Annemarie Rullens

We zien je belangstelling graag tegemoet!

Kennismaken of meer weten?
Neem contact op met één van onze adviseurs

info@reputatiegroep.nl – 030 231 25 10