Vakimpuls Logeion: Stakeholdermanagement door Paul Stamsnijder

Als je niet aan tafel zit, sta je op het menu

Communicatieprofessionals krijgen steeds vaker vragen op het vlak van stakeholdermanagement. Hoe leggen we de verbinding met de samenleving? Hoe zetten we de dialoog in? Het zijn actuele kwesties. Tegenwoordig zijn organisaties pas echt succesvol als ze – binnen en buiten – alle stakeholders zo vroeg mogelijk bij hun strategie betrekken: medewerkers, klanten, aandeelhouders en de samenleving in 
het algemeen. Tal van voorbeelden tonen hoe het werkt. Organisaties die hun netwerken goed onderhouden, presteren immers duurzaam beter dan organisaties die dat niet doen. Hun les: de beste manier om vrienden te maken, is door er één te zijn.

Paul Stamsnijder leert je tijdens deze Vakimpuls dat door te investeren in de waarde van relaties, je kunt bouwen aan voorkeur en vertrouwen. Hiervoor zijn de verwachtingen van alle stakeholders een belangrijke sleutel.Het motto: nothing about us, without us. Tijdens deze Vakimpuls leer je hoe je stakeholdermanagement inzet in je communicatie- en organisatiebeleid.

Voor meer informatie, klik hier.