Werken bij

Werken bij

Heb je interesse om een stage te lopen of te werken bij de Reputatiegroep? Voor stages kun je te rade bij Mirte Beumer. Voor advieswerk kun je bellen of mailen met Paul Stamsnijder. Zij zijn bereikbaar via 030 2312510.

Inhousedag Reputatiegroep 14 september

Hou je van afwisseling en dynamiek? Wil jij werken voor bedrijven, overheden én maatschappelijke organisaties? Bezig zijn met complexe maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van strategie en communicatie? 

Lees verder »

Jij – als stagiair?

Vanaf 1 mei en 1 september 2024 (startdatum flexibel) hebben wij plaats voor meerdere stagiairs die met onze (senior) adviseurs werken aan de uitdagende, actuele vraagstukken van onze klanten. We bieden jou als stagiair de kans om volop mee te draaien in onze activiteiten en bieden daarbij persoonlijke begeleiding door onze ervaren collega’s.

Lees verder »

Jij – als onderzoeker?

Ben jij een oplossingsgerichte analyticus, die wel houdt van een uitdaging? Zit kwaliteit in jouw DNA? En word je enthousiast van het inzichtelijk maken van de impact van organisaties in de samenleving? Dan is de Reputatiegroep echt iets voor jou.

Lees verder »

Interim

Tijdelijk versterking nodig? Wij hebben naast adviseurs een poule met ervaren professionals voor interim-opdrachten. Zowel ervaren adviseurs en woordvoerders als door de wol geverfde communicatiemanagers.